Franchise Awards » Bistro Krówka i Połówka DEBIUT
Bistro Krówka i Połówka DEBIUT
Kategoria: Debiut Roku
Opis: Istniejemy na rynku od 2016 roku, nasz pierwszy lokal powstał w Starachowicach – kiedy to trójka przyjaciół wpadła na pomysł połączenia Pubu i burgerowni. Mieliśmy spore doświadczenie, zapał i determinację. Na początku było ciężko ale Nasz pomysł chwycił, przewyższając nasze wyobrażenie, a zadowolonych klientów wciąż przybywa. W momencie pisania tego artykułu, Krówka i Połówka w Starachowicach sprzedaje miesięcznie ponad 4000 burgerów.
Innowacyjność połączenia Pubu z piwem i alkoholami mocnymi oraz Slow-Foodowej restauracji z burgerami oraz poziom nakładów jakie ponosi franczyzobiorca zdecydowanie wyróżnia nas na całym rynku franczyzowym w kraju.
Stosunkowo niski koszt inwestycji jaki musi na początku ponieść franczyzobiorca (już od 30.000 zł w zależności od lokalu jakim dysponuje), oznacza bardzo szybki zwrot poniesionych nakładów i szybki zysk.
Zdecydowanie najważniejszym czynnikiem jaki definiuje dużą popularność naszych produktów to najwyższa jakość. Do produkcji używamy wyłącznie świeżych i nie przetworzonych lub mrożonych produktów. Wołowina pochodzi wyłącznie od sprawdzonego dostawcy, jest codziennie mielona i smażona w stopniu jaki oczekuje klient (mocno-well, średnio-medium, krwiście-rare), praktycznie wszystkie sosy i dodatki są przygotowywane na miejscu z najwyższej jakości składników także od lokalnych dostawców i producentów. Podobnie ma się z bułkami – które wypiekane przez zaprzyjaźnione piekarnie, są codziennie świeże dowożone do lokali.
Obecnie posiadamy 9 lokali w tym 8 franczyzowych, a kolejnych 5 jest w trakcie realizacji. 3 nowe otworzą się już w lutym.
Opis: Istniejemy na rynku od 2016 roku, nasz pierwszy lokal powstał w Starachowicach – kiedy to trójka przyjaciół wpadła na pomysł połączenia Pubu i burgerowni. Mieliśmy spore doświadczenie, zapał i determinację. Na początku było ciężko ale Nasz pomysł chwycił, przewyższając nasze wyobrażenie, a zadowolonych klientów wciąż przybywa. W momencie pisania tego artykułu, Krówka i Połówka w Starachowicach sprzedaje miesięcznie ponad 4000 burgerów.
Innowacyjność połączenia Pubu z piwem i alkoholami mocnymi oraz Slow-Foodowej restauracji z burgerami oraz poziom nakładów jakie ponosi franczyzobiorca zdecydowanie wyróżnia nas na całym rynku franczyzowym w kraju.
Stosunkowo niski koszt inwestycji jaki musi na początku ponieść franczyzobiorca (już od 30.000 zł w zależności od lokalu jakim dysponuje), oznacza bardzo szybki zwrot poniesionych nakładów i szybki zysk.
Zdecydowanie najważniejszym czynnikiem jaki definiuje dużą popularność naszych produktów to najwyższa jakość. Do produkcji używamy wyłącznie świeżych i nie przetworzonych lub mrożonych produktów. Wołowina pochodzi wyłącznie od sprawdzonego dostawcy, jest codziennie mielona i smażona w stopniu jaki oczekuje klient (mocno-well, średnio-medium, krwiście-rare), praktycznie wszystkie sosy i dodatki są przygotowywane na miejscu z najwyższej jakości składników także od lokalnych dostawców i producentów. Podobnie ma się z bułkami – które wypiekane przez zaprzyjaźnione piekarnie, są codziennie świeże dowożone do lokali.
Obecnie posiadamy 9 lokali w tym 8 franczyzowych, a kolejnych 5 jest w trakcie realizacji. 3 nowe otworzą się już w lutym.
