Aktualności » Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych?
Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych?

Jurek Sobieniak wygłosi prelekcję skierowaną do franczyzodawców i osób zainteresowanych franczyzą w branży gastronomicznej.

Temat jego wykładu to Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych

  • reformulacja żywności
  • empatia kulinarna

 

Jurek Sobieniak - pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie studenckim zmierzył się z realiami gastronomii, gdzie ciężko pracując zrozumiał, czym jest szacunek do wykonywanych zadań. Następnie serwował najlepsze placki ziemniaczane w warszawskiej Chimerze.

Pokory do pracy i tego, jak zarządzać restauracją nauczył się w sieci kawiarni Bonjour. W kolejnych miejscach pracował już jako szef kuchni: Wars, Green Patio i Endorfina Foksal.

Jest właścicielem bistro Sypka Mąka, Sypka Mąka i Masło oraz sieci Niezłe Bydło. Tworzy też menu dla innych restauratorów, w oparciu o doświadczenie i empatię, które są jego bezcennymi atutami.

 

Sieć Niezłe Bydło jest srebrnym sponsorem wydarzenia.

 


Chcesz pokazać swoją firmę? Zostań wystawcą

Szukasz pomysłu na biznes? Odwiedź targi

Jurek Sobieniak
Zobacz również
5asec
5àsec na targach Franczyza Expo 2019!
5àsec dołącza do grona wystawców w sektorze usług dla konsumentów. 5àsec jest światowym liderem na rynku pralniczym i największą w…
Czytaj więcej>>
Timeqube partnerem Akademii Franczyzy!
Timeqube to innowacyjny timer do spotkań biznesowych, public speakingu i warsztatów.   Wykorzystując połączenie mózg - kolor, pokazuje upływający czas…
Czytaj więcej>>
Piotr Sosiński
Biznes rozwija się dzięki ludziom. Jak zdobyć, zatrudnić i zatrzymać właściwych pracowników w firmie?
Piotr Sosiński (Facet5) wygłosi prelekcję na scenie Akademii Franczyzy.   Temat prelekcji to Biznes rozwija się dzięki ludziom. Jak zdobyć, zatrudnić…
Czytaj więcej>>
Do targów pozostało: