Aktualności » Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych?
Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych?

Jurek Sobieniak wygłosi prelekcję skierowaną do franczyzodawców i osób zainteresowanych franczyzą w branży gastronomicznej.

Temat jego wykładu to Jak trendy żywieniowe wpływają na zmiany w konceptach gastronomicznych

  • reformulacja żywności
  • empatia kulinarna

 

Jurek Sobieniak - pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie studenckim zmierzył się z realiami gastronomii, gdzie ciężko pracując zrozumiał, czym jest szacunek do wykonywanych zadań. Następnie serwował najlepsze placki ziemniaczane w warszawskiej Chimerze.

Pokory do pracy i tego, jak zarządzać restauracją nauczył się w sieci kawiarni Bonjour. W kolejnych miejscach pracował już jako szef kuchni: Wars, Green Patio i Endorfina Foksal.

Jest właścicielem bistro Sypka Mąka, Sypka Mąka i Masło oraz sieci Niezłe Bydło. Tworzy też menu dla innych restauratorów, w oparciu o doświadczenie i empatię, które są jego bezcennymi atutami.

 

Sieć Niezłe Bydło jest srebrnym sponsorem wydarzenia.

 


Chcesz pokazać swoją firmę? Zostań wystawcą

Szukasz pomysłu na biznes? Odwiedź targi

Jurek Sobieniak
Zobacz również
Sylwia Gajek – Zielińska
Samodzielny ale nie sam! - prelekcja podczas AkademiI Franczyzy
Przedstawiamy następną prelegentkę na Akademii Franczyzy   Sylwia Gajek – Zielińska, praktyk, trener Akademii RE/MAX, czynna na rynku nieruchomości, której…
Czytaj więcej>>
Andrzej Krawczyk
Andrzej Krawczyk prelegentem na Targach Franczyza Expo!
Andrzej Krawczyk, założyciel Akademia Rozwoju Systemów Sieciowych,  wygłosi prelekcję podczas Akademii Franczyzy.   Temat wystąpienia Andrzeja to  rozwój firmy poprzez franczyzę…
Czytaj więcej>>
Jurek Sobieniak
Jurek Sobieniak prelegentem na targach Franczyza Expo!
Jurek Sobieniak, właściciel sieci Niezłe Bydło wygłosi prelekcję podczas Akademii Franczyzy.   Pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie…
Czytaj więcej>>
Do targów pozostało: