Jurek Sobieniak, właściciel sieci Niezłe Bydło wygłosi prelekcję podczas Akademii Franczyzy.
Pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie studenckim zmierzył się z realiami gastronomii, gdzie ciężko pracując zrozumiał, czym jest szacunek do wykonywanych zadań. Następnie serwował najlepsze placki ziemniaczane w warszawskiej Chimerze.
Pokory do pracy i tego, jak zarządzać restauracją nauczył się w sieci kawiarni Bonjour. W kolejnych miejscach pracował już jako szef kuchni: Wars, Green Patio i Endorfina Foksal.
Jest właścicielem bistro Sypka Mąka, Sypka Mąka i Masło oraz sieci Niezłe Bydło. Tworzy też menu dla innych restauratorów, w oparciu o doświadczenie i empatię, które są jego bezcennymi atutami.
Sieć Niezłe Bydło jest srebrnym sponsorem wydarzenia.
Chcesz pokazać swoją firmę? Zostań wystawcą
Szukasz pomysłu na biznes? Odwiedź targi
