Aktualności » Prelekcja: E-FRANCZYZA – internetowy biznes na miarę XXI wieku
Prelekcja: E-FRANCZYZA – internetowy biznes na miarę XXI wieku

Łukasz Ziarnecki, właściciel serwisu E-FRANCZYZA.PL wygłosi prelekcję: 

E-FRANCZYZA – internetowy biznes na miarę XXI wieku.

 

Opis wykładu:
Każdy, kto rozważa otworzenie własnej firmy domyśla się, że największy potencjał znajduje się w Internecie. Nie każdy jednak chce zajmować się zagadnieniami związanymi z prowadzeniem biznesu online.

Model e-franczyzy przewiduje, że e-franczyzobiorca zajmuję się wyłącznie promocją usług bądź sklepu internetowego a cała pozostała część jak obsługa klientów, reklamacje, zwroty w sklepie internetowym spoczywają po stronie e-franczyzodawcy. Jeżeli firma jest prowadzona stacjonarnie, powinna również istnieć w sieci.

 

Łukasz Ziarnecki – autor i pomysłodawca agencyjnego modelu e-commerce w systemie e-franczyzy. Z zawodu informatyk, mechatronik z zamiłowania pasjonat najnowszych rozwiązań technologicznych.

Aktualnie właściciel agencji reklamowej, absolwent akademii Facebook BluePrint - Ads Marketing, trener/szkoleniowiec i właściciel serwisu e-franczyza.pl. Pomaga przyszłym i aktualnym przedsiębiorcom rozwijać ich biznes w Internecie.

 


Chcesz pokazać swoją firmę? Zostań wystawcą

Szukasz pomysłu na biznes? Odwiedź targi

e-franczyza
Zobacz również
5asec
5àsec na targach Franczyza Expo 2019!
5àsec dołącza do grona wystawców w sektorze usług dla konsumentów. 5àsec jest światowym liderem na rynku pralniczym i największą w…
Czytaj więcej>>
Timeqube partnerem Akademii Franczyzy!
Timeqube to innowacyjny timer do spotkań biznesowych, public speakingu i warsztatów.   Wykorzystując połączenie mózg - kolor, pokazuje upływający czas…
Czytaj więcej>>
Piotr Sosiński
Biznes rozwija się dzięki ludziom. Jak zdobyć, zatrudnić i zatrzymać właściwych pracowników w firmie?
Piotr Sosiński (Facet5) wygłosi prelekcję na scenie Akademii Franczyzy.   Temat prelekcji to Biznes rozwija się dzięki ludziom. Jak zdobyć, zatrudnić…
Czytaj więcej>>
Do targów pozostało: